fbpx
0533 391 23 60 info@adanustour.com

Giriş

Kaydol

After creating an account, you'll be able to track your payment status, track the confirmation and you can also rate the tour after you finished the tour.
Username*
Password*
Confirm Password*
First Name*
Last Name*
Birth Date*
Email*
Phone*
Country*
* Creating an account means you're okay with our Terms of Service and Privacy Statement.
Please agree to all the terms and conditions before proceeding to the next step

Already a member?

Giriş
0533 391 23 60 info@adanustour.com

Giriş

Kaydol

After creating an account, you'll be able to track your payment status, track the confirmation and you can also rate the tour after you finished the tour.
Username*
Password*
Confirm Password*
First Name*
Last Name*
Birth Date*
Email*
Phone*
Country*
* Creating an account means you're okay with our Terms of Service and Privacy Statement.
Please agree to all the terms and conditions before proceeding to the next step

Already a member?

Giriş

MADRİD-BİLBAO-BARCELONA TURU, 8 GÜN 7 GECE, İST, UÇAKLA

0
549 € 'dan başlayan
549 € 'dan başlayan
Beğendiklerime Ekle

Adding item to wishlist requires an account

579

İSPANYA

MADRİD-BİLBAO-BARCELONA TURU

PEGASUS HAVA YOLLARI ILE Pegasus'tan kampanya

8 GÜN 7 GECE KONAKLAMA 3*4* HOTELLER

TUR DETAYLARI

PAKET/EK HİZMET FİYAT BİLGİSİ

İki Kişilik Oda Kişi Başı 3.Kişi/İlave Yatak Tek Kişilik Odada Konaklama 0-2 Yaş Çocuk 3-12 Yaş Çocuk
           549€           549 €                   739 €       150 €

       539€

Tur ücretleri ve rezervasyon durumu afişe edildiği an geçerlidir. Güncel durumu Adanus Tur’a sorunuz.

BU TUR İÇİN DİĞER TARİH SEÇENEKLERİ ( TIKLAYIN)

Gidiş Tarihi Dönüş Tarihi Paket Adı Fiyat
25/04/2022 02/05/2022 PEGASUS HAVA YOLLARI ILE ISPANYA KRALLIGI 3*- 4* OTELLER 699 €
23/05/2022 30/05/2022 PEGASUS HAVA YOLLARI ILE ISPANYA KRALLIGI 3*- 4* OTELLER 549 €
20/06/2022 27/06/2022 PEGASUS HAVA YOLLARI ILE ISPANYA KRALLIGI 3*- 4* OTELLER 599 €
04/07/2022 11/07/2022 PEGASUS HAVA YOLLARI ILE ISPANYA KRALLIGI 3*- 4* OTELLER 699 €
18/07/2022 25/07/2022 PEGASUS HAVA YOLLARI ILE ISPANYA KRALLIGI 3*- 4* OTELLER 649 €
15/08/2022 22/08/2022 PEGASUS HAVA YOLLARI ILE ISPANYA KRALLIGI 3*- 4* OTELLER 649 €
12/09/2022 19/09/2022 PEGASUS HAVA YOLLARI ILE ISPANYA KRALLIGI 3*- 4* OTELLER 649 €
10/10/2022 17/10/2022 PEGASUS HAVA YOLLARI ILE ISPANYA KRALLIGI 3*- 4* OTELLER 549 €
07/11/2022 14/11/2022 PEGASUS HAVA YOLLARI ILE ISPANYA KRALLIGI 3*- 4* OTELLER 499 €
05/12/2022 12/12/2022 PEGASUS HAVA YOLLARI ILE ISPANYA KRALLIGI 3*- 4* OTELLER 499 €

ADANUS TUR YURTİÇİ – YURT DIŞI PAKET TUR SATIŞ SÖZLEŞMESİ ( TIKLAYIN)

FİYATA DAHİL VE HARİÇ HİZMETLER

DAHİL HİZMETLER (TIKLAYIN)

DAHİL OLMAYAN HİZMETLER ( TIKLAYIN)

*VİZE ÜCRETİ VE SERVİS BEDELİ (140 EURO)
*ÖZEL SEYAHAT SAĞLIK SİGORTASI (15 EURO)
*COVİD-19 SAĞLIK SİGORTASI (15 EURO)
*YURTDIŞI ÇIKIŞ PULU (50 TL)
*TÜM KİŞİSEL HARCAMALAR
*REHBER TARAFINDAN ORGANİZE EDİLEN EKSTRA TURLAR
*ÖĞLE VE AKŞAM YEMEKLERİ
*MÜZE, ÖREN YERİ VB. GİRİŞ ÜCRETLERİ

TUR PROGRAMI

1.GÜN Ι İSTANBUL – MADRİD (Pazartesi, 28 Mart)

Siz değerli misafirlerimiz ile birlikte Sabiha Gökçen Havalimanı Dış Hatlar Terminali Pegasus kontuarında saat 07.30‘da buluşma. Check-in işlemlerinin ardından Pegasus Havayolları’nın PC1099 sefer sayılı uçağı ile saat 10:25`de Madrid’e hareket. Yaklaşık 4 saatlik uçuşun ardından yerel saat ile 14:00‘da başkent Madrid’e varacağız. Varışımızın ardından şehir turuna başlıyoruz. Panoramik şehir turumuz sırasında, Plaza mayor adı verilen büyük meydan ile başlıyoruz. Bu meydanda 136 bina ve avluya açılan 437 balkon bulunmaktadır. Zamanında bu balkonlardan boğa güreşleri ve engizisyonun yaktığı insanlar izlenmiştir. Şehrin kalbi Puerta Del Sol, Plaza mayor adı verilen büyük meydan, Kraliyet Sarayı’nın halka sesleniş yeri Plaza De Orient, Şehir’in ne kadar zengin olduğunu göstermek maksadıyla giriş kapısı olarak yapılmış Alcala Kapısı, galerili damları ile göz dolduran Gran Via, Plaza Colon, Cibeles Meydanı Ve Çeşmesi ile Cervantes Anıtı görülecek yerler arasındadır. Turumuzun ardından Madrid’de ki otelimize varış ve yerleşme. Geceleme otelimizde.

2.GÜN Ι MADRİD (Salı, 29 Mart)

Otelimizde alacağımız sabah kahvaltısının ardından serbest zaman. Dileyen misafirlerimiz rehberiniz tarafından alternatif olarak düzenlenecek Toledo Turuna katılabilirler. Otelimizden hareketle güneye doğru yola çıkacağız, Toledo gerçek bir açıkhava müzesi, İspanya’nın eski başkenti ve Unesco Dünya Mirası listesinin en önemli kentlerinden biridir. Ülkenin en heybetli katedrali, dünyaca ünlü ressamların eserlerine ev sahipliği yaparak dünyanın sayılı müzeleriyle yarışır hale gelmiştir. El Greco’nun kenti olarak bilinen Toledo, 16. yy’dan günümüze değişmeden gelmeyi başarmıştır. Roma, vizigot, arap, gotik, rönesans mimarisinin izlerini taşıyan yapılar, dar sokaklar, El Greco’nun tabloları, tipik pastaneler, Damascino mağazaları ve tabii ki ünlü katedrali ile turistik bir haç yeridir. Toledo’daki başka bir gelenek Arapların kenti fethettikleri zamandan kalma badem ezmesi imalatıdır. İnsanın ağzını sulandıran bu şekerlemeyi tatmadan Toledo ziyareti bitmiş sayılmaz. Yahudi mahallesi içerisinde yapacağımız yürüyüşün ardından Madrid’e dönüş. Geceleme otelimizde.

Toledo Turu: 55€ (Kişi Başı)

3.GÜN Ι MADRİD- BILBAO (Çarşamba, 30 Mart)

Otelimizde alacağımız sabah kahvaltısının ardından odaların boşaltılması ve özel otobüsümüzle Bilbao’ya doğru yola çıkıyoruz. Güzergahımızın üzerinde dileyen misafirlerimiz alternatif olarak düzenlenecek Burgos Turuna katılabilirsiniz. Burgos’a varışımızın ardından şehir turuna başlıyoruz. Kastilya bölgesinin eski başkenti ve UNESCO Dünya Mirasları Listesi’nde yer alan katedrali ile ünlü Burgos şehir turumuzun ardından Bask Bölgesi’nin baş şehri olan Bilbao’ya doğru yola çıkıyoruz. Varışımızı takiben şehir turu. Şehir turumuzda Hükümet Konağı ,Belediye Binası ,Bilbao Güzel Sanatlar Müzesi, San Anton Kilisesi, Santiago Katedrali ve Guggenheim Müzesi göreceğimiz yerler arasındadır. Tur sonrası otele transfer. Geceleme otelimizde.

Burgos Turu : 35 € (kişi başı)

4.GÜN Ι BILBAO (Perşembe, 31 Mart)

Otelimizde alacağımız sabah kahvaltısının ardından serbest zaman. Dileyen misafirlerimiz rehberiniz tarafından alternatif olarak düzenlenecek Sebastian & Biarritz Turuna katılabilirler . Turumuzda ilk olarak Bask bölgesinin en ünlü şehri olan San Sebastian’a hareket ediyoruz. Varışımızı takiben Panaromik şehir turu. Turumuzda Concha Plajı , Belediye Sarayı , San Sebastian film festivaline ev sahipliği yapan Kursaal Sarayı görülecek yerler arasındadır. Tur sonrası Fransa’ya geçerek Biarritz şehrini ziyaret ediyoruz. Turumuzda Fransa’nın en ünlü sörf merkezlerinden biri olan ve Napolyon’un eşi için yaptırdığı yazlık saray sayesinde o dönemin en gözde tatil kenti haline gelen Bask usulü üçgen çatılı evleri , art deco villaları ve tarihi yapıları ile Biarritz kasabasını ziyaret edeceğiz. Tur sonrası Bilbao şehrine geri dönüyoruz. Geceleme otelimizde.
Sebastian & Biarritz Turu : 75 € (Kişi Başı)

5.GÜN Ι BILBAO – BARCELONA (Cuma, 1 Nisan)

Sabah otelimizde alınacak kahvaltının ardından odaların boşaltılması ve özel otobüsümüzle Barcelona’ya doğru yola çıkıyoruz. Güzergahımız üzerinde Zaragoza şehrine uğruyoruz. Varışımıza istinaden şehir turu. Turumuzda Ebro Nehri, şehrin merkez katedrali olan Pilar Katedrali, La Seo Katedrali, San Pablo Kilisesi, Plaza Espana ve Pilar Köprüsü görülecek yerler arasındadır. Turumuz sonrası Katalonya bölgesinin en büyük şehri Barcelona’ya hareket ediyoruz. Varışımızın ardından panoramik şehir turu için şehir merkezine hareket ediyoruz. Katalonya Özerk Topluluğu’nun başkenti, ünlü Mimar Antoni Gaudi’nin muhteşem eserlerinin buluduğu İspanya’nın ikinci büyük şehri Barselona, sahip olduğu eserlerden ötürü nüfusunun dört katı kadar turisti kendine çekmektedir. Turumuzda, “Bitmeyen Kilise” olarak da bilinen La Sagrada Familia, İspanya ve Catalunya Meydanı, Gaudi’nin Evleri (Casa Batllo ve Casa Mila), Katalunya Meydanı, La Rambla Caddesi ve Port Olimpic görülecek yerler arasındadır. Şehir turu sonrası otelinize transfer. Geceleme otelimizde.

6.GÜN Ι BARCELONA (Cumartesi, 2 Nisan)

Sabah otelde alınacak kahvaltı ardından dileyen misafirlerimiz rehberiniz tarafından ekstra olarak düzenlenecek olan Girona & Figueras Turuna katılabilirler. Turumuza, Onyar Nehri’nin kıyısında kurulmuş ve ilk bakışta Floransa’yı anımsatmakta olan, yörenin en zengin şehri olan Girona ile başlıyoruz. Daracık sokakları ve katedrali ile görülmeye değer şirin bir ortaçağ şehri olan Girona ayrıca parfüm filminin sinema çekimlerinin yapıldığı şehirdir. Panoramik olarak yapılacak turumuzda; Aslan heykeli, Katedral Meydanı, Mezuzalı evler, Yahudi Mahallesi, Rambla ve ünlü mağazaları göreceğiz. Serbest zaman sonrası Pirene dağlarının manzarası eşliğinde Figueras Kenti’ne doğru yola çıkıyoruz. Kasaba öyle etkileyici bir atmosfere sahiptir ki bütün dünyanın hayranlık duyduğu sınır tanımaz ressam Salvador Dali’ye hayatı boyunca ilham kaynağı olmuştur. Burada Ünlü sürrealist ressam “Salvador Dali’nin” kendi elleri ile dekore ettiği müze evi gezeceğiz. Her bir eserinin değeri milyonlarca dolarla ifade edilen bu müzede, ölümsüz aşkı Gala’yı resmettiği, zihinleri zorlayan eserlerinin bulunduğu müzeyi ziyaretimiz sonrasında otelimize transfer. Akşamı eğlenceli geçirmek isteyen misafirlerimiz ekstra olarak düzenlenecek olan Flamenko turuna katılabilirler. Güney İspanya’da doğup Tüm Dünya’ya tanıtılmış, Tutkunun, aşkın ve acının dansı Flamenko’yu bir içki eşliğinde seyredeceğimiz bu gösterinin ardından otelimize dönüş. Geceleme otelimizde.

Girona & Figueras Turu: 65€ (Kişi Başı)
Flamenko Show Turu : 55€ – 1 içki ve ulaşım Dahil- (Kişi Başı)

7.GÜN Ι BARCELONA (Pazar, 3 Nisan)

Sabah otelde alınacak kahvaltı ardından dileyen misafirlerimiz rehberiniz tarafından ekstra olarak düzenlenecek olan Park Güell & Gotik Mahalle Turuna katılabilirler (55€). La Sagrada Familia’nın mimarı Gaudi’nin en önemli eserlerinden biri olan ve UNESCO tarafından koruma altına alınmış Park Güell mimarisi ile harikalar diyarını andırmaktadır ve park içinde yer alan teras harika bir Barselona manzarası sunar. Park ziyaretimiz sonrası Barcelona’nın antik şehir merkezi olan Gotik Mahalle’ye yola çıkıyoruz. Bu mahallede Barcelona Katedrali, Augustus tapınağı ve bölgenin en ünlü sokağı olan Carrer del Bisbe’yi ziyaret ettikten sonra alışveriş için La Ramblas Caddesi’nde serbest zaman veriyoruz. Turumuz sonrası otelimize transfer. Geceleme otelimizde.

Park Guell & Poble Espanyol Turu: 55 € (Kişi Başı)

8.GÜN Ι BARCELONA – İSTANBUL (Pazartesi, 4 Nisan)

Sabah otelimizde alınacak kahvaltısının ardından odaların boşaltılması ve havalimanına transfer. Check-in işlemlerinin tamamlanmasından sonra Pegasus Havayollarının PC1092 sefer sayılı uçağı ile saat 14:35`de İstanbul’a hareket. Yerel saat ile 19:10`da İstanbul’a varış ve turumuzun sonu.

EKSTRA TURLAR

1. Toledo Turu: 55€ (Kişi Başı)
2. Girona&Figueres&Dali Müzesi Turu (KişiBaşı):60€ (Dali Müzesi girişi dahildir.)
3. Flamenco Show Turu (Kişi Başı): 55 €
4. Burgos Turu : 35 € (kişi başı)
5. Sebastian & Biarritz Turu : 75 € (Kişi Başı)
6. Park Guell & Poble Espanyol Turu: 55 € (Kişi Başı)

GENEL BİLGİLERİ

PAKET TUR BROŞÜRÜ NOTLAR (TIKLAYIN)

PAKET TUR BROŞÜRÜ NOTLAR

– Tur organizasyonumuz Adanus tur ve Kappa tur işbirliği ile gerçekleşmektedir.

– Yurtdışı gezilerinde en az 6 ay geçerli pasaport olması mecburidir. 10 yıldan eski pasaportlar yurtdışına yapılan seyahatlerde geçerli değildir, ve tur hareket tarihinden önce yenilenmesi gerekmektedir.
– Adanus tur, havayolu ile yolcu arasında aracı konumunda olup, 28.09.1955 Lahey Protokolüne tabidir. Uçuş öncesinde saatler değişebilir ve tüm saatlerin hareket tarihlerinden 48 saat önce misafirlerimiz tarafından merkez ofis aranarak yazılı teyit edilmesi gerekmektedir.
– Uçuş saatlerini ve parkurunu teyit etmeyen misafirlerin iç hat bağlantı uçuş ulaşımlarında yaşanan değişikliklerden Adanus tur sorumlu değildir.
– Tur programında belirtilen tur güzergâhı örnek güzergâh olup tur parkurunda değişiklik olabilir.
– Uçağın ineceği şehir farklılık gösterebilir. Havayolu şirketleri tarafından yapılabilecek saat değişiklikleri ve olabilecek rötarlardan Adanus tur sorumlu tutulamaz.
– Adanus tur, gerekli gördüğü durumlarda, tur güzergâhını içeriği aynı kalmak koşuluyla değiştirme hakkını saklı tutar.
– Şehir tanıtım turları şehre varış saatine göre bir sonraki gün/günler gerçekleştirilebilir.
– Adanus tur, yıldız kategorisi aynı kalmak kaydıyla otel isimlerini değiştirme hakkını saklı tutar.
– Programlarda belirtilen tüm otel isimler V.B. (ve benzeri) olup yıldız kategorisi ve mesafe olarak örnek teşkil etmek için yazılmıştır. Belirtilen isimli otelde konaklama yapılacağı anlamına gelmez.
– Bu paket turda minimum katılımcı sayısı her otel kategorisi için 40 kişidir. Paket tura katılacak kişi sayısının yeterli olmaması durumunda 21 gün öncesinden tur iptali tüketiciye bildirilir.
– Turun iptali durumunda vize ücreti ve sigorta ücretleri iade edilemez.
– Yol üzerinde alternatif turlar gruptan en az 6 kişinin katılımı olduğu taktirde gerçekleşir. Katılmak istemeyen misafirler mola yerinde bekletilir.
– Programlarda belirtilen geziler rehberin insiyatifinde herhangi bir nedenden dolayı belirtilen gün/ günler dışında başka bir gün yapılabilir.
– Yerel otoriteler tarafından gezilmesine, gidilmesine herhangi bir sebeple izin verilmeyen gezi ya da turlar yapılmaz. Alternatif turlar minimum 15 kişilik katılım olduğu takdirde gerçekleştirilebilir, daha az katılım olduğu takdirde rehberin insiyatifinde ve gerekli olur ise fiyatlar değiştirilerek gerçekleştirilebilir. Bu gezi ya da turların yapılamamasından Adanus tur sorumlu tutulamaz.
– Müze ve ören yerleri girişleri ücreti fiyatlara dâhil değildir.
– 3 kişilik odalarda ilave yatak uygulaması olup 3. yatak standart yataktan küçüktür ve / yeya ilave acılan kapanan ek yataktır.
– Çocuk indirimi sadece 2 yetişkin yanında kalan belirli yaş grubu içerisindeki çocuklar için geçerlidir.
– Adanus tur konsoloslukla müşterilerimiz arasında sadece aracı konumda olup vizenin her hangi bir neden ile onaylanmaması, yetişmemesi ve / veya vizede yanlışlıklar oluşması halinde hiçbir sorumluluğu olmayıp yolcunun hiçbir şekilde Kappa tur dan tazminat hakkı yoktur.
– Vizenin gidilecek tura ilk giriş yapılan ülkeden veya en fazla konaklama yapılacak ülkeden alınması gereklidir aksi halde pasaport polislerinin ülkeye giriş yaptırmamasından Adanus tur kesinlikle sorumlu değildir.
– Otellerde alınan kahvaltı standardı Continental kahvaltı olup tereyağı reçel kahve veya çaydan ibarettir. Grup kahvaltıları otellerde ayrı salonlarda alınıp münferit yolcu kahvaltılarından farklıdır.
– Vize başvurusu için en az 6 ay geçerli pasaport ve acentelerimizden temin edebileceğiniz vize için gerekli evraklar listesinde belirtilen belgeler eksiksiz tur hareket tarihinden minimum 1 ay önce yazılı onay ile acentaya teslimi gerekmektedir.

 

ÜLKE BİLGİSİ

İSPANYA (TIKLAYIN)

İspanya

Dil: İspanyolca, Katalanca, Baskça, Galiçyaca, Aranese

Para Birimi: Euro

Saat Farkı: -1

Elektrik Voltajı: 220 V

 

İspanya Krallığı Avrupa’nın güneybatısında, İber Yarımadası’nda yer alan ülkedir. İspanya toprakları Akdeniz’de Balear Adaları, Atlantik Okyanusu’nda Kanarya Adaları’nı ve Kuzey Afrika’da Ceuta ve Melilla adlı iki özerk şehri de kapsamaktadır. MÖ 1100 yıllarında Fenikeliler, İspanya topraklarında ilk yerleşim merkezlerini kurmuşlardır. 711’de Afrika’dan gelen Müslümanlar, 8. asırdan 10. asra kadar kuzeydeki birkaç bölge dışında İspanya’ya hâkim oldular ve burada Endülüs medeniyetini kurmuşlardır. Müslümanların çekilmesi ile geride Avrupalıların da yararlandığı birçok bilim ve fen kitabı bırakmışlardır. Kışları soğuk, yazları sıcak ve kuru geçmektedir. Kış aylarında kıyı kesimleri ile iç kesimleri arasında iklimsel farklılıklar görülebilmektedir.

Başkent: Madrid

Telefon Kodu: +34

Konsolosluk: +34 1 319 8064

Vergiler: Genel olarak alışverişlerde % 6 vergi bulunuyor. Lüks eşyalarda bu oran artıyor. Belirli miktarın üzerindeki alışverişler için vergi iadesi alınabiliyor.

Bahşiş: Restoranlarda ve kafelerde kanunen bahşişi faturaya eklemek yasak olsa da genellikle bahşiş ücretin içine dahil ediliyor. Buna karşın %10 bahşiş bırakılıyor. Pub´lar ve taksilerde % 5 ile % 10 arasında bahşiş yeterli oluyor.

MADRİD , BİLBAO, BARCELONA (TIKLAYIN)

Madrid
Gündüz meydanları, sarayları, müzeleri ile Avrupa’nın en güzel tarihi başkentlerinden biri Madrid. Katedralleri, müzeleri, parkları ile sakin ve dingin ama bir o kadar neşe ve yaşama sevinci veren bir şehir. Güneşin batmasıyla birlikte hareketli bir gece hayatı başlıyor. Madrid’de yemekler geç yeniyor, mağazalar çok geç kapanıyor, sokaklar ve kafeler gece daha da kalabalıklaşıyor. 24 saat yaşayan bu güzel şehrin atmosferine kapılmamak mümkün değil.
 
Bilbao 
İspanya’nın kuzeyinde bulunan Nervion Nehri kenarında yaratılmış büyüleyici bir kent Bilbao. “Yaratılmış” çünkü sanat ve tasarımı hayatı güzelleştirmek için ustalıkla kullanan Basklar, ince ince işlemişler Bilbao’yu.

Bilbao’yı vadettikleriyle dev bir sanat galerisi ziyaretine benzetmek mümkün. Bask bölgesinin en gelişmiş kenti olan Bilbao, endüstriyel gücüne ek olarak kültür ve sanat merkezi olma yolunda ilerlemeye karar vermiş ve bu hedefine çoktan ulaşmış. Farklı dil ve kültürü, canlı sosyal hayatı ve huzur verici doğasıyla yaşamayı zevkli kılan küçük bir şehir Bilbao. Aynı zamanda üst düzey restoranları, ünlü şarapları ve birbirinden lezzetli yemekleriyle ünlü bir gurme tatili olan Bilbao turu ziyaretçilerine eşine az rastlanır bir keyif vadediyor.

 
Barcelona
Akdeniz şehirleri içinde 2000 yıllık geçmişi ile bir taraftan gelenekçi, diğer taraftan keşiflerdeki başarısı, değişime açık olmasıyla dinamik ve yenilikçi. Barselona masmavi denizi, plajları, zengin mutfağı, masallardan fırlamış eserleri, katedralleri, görkemli sarayları ile göz kamaştırıcı bir şehir. Atmosferi ile yaratıcığı besleyen şehir Picasso, Gaudi gibi birçok dahi sanatçıyı yetiştirmiş. Restoranları ve barları ile gece hayatının da çok aktif olduğu şehir ziyaretçilerine birçok sürpriz sunuyor.
KONAKLAMA BİLGİLERİ

 MERKEZİ OTEL ( TIKLAYIN)

ŞEHİR İÇİ OTEL ( TIKLAYIN)

ŞEHİR İÇİ OTEL : Toplu taşıma araçları ile ulaşımın rahat olduğu otobüs veya metro veya her ikisi kullanılarak merkeze ulaşılabilinecek 15-25 km. mesafede bulunan oteller.

 ŞEHIRDIŞI OTEL ( TIKLAYIN)

ŞEHIRDIŞI OTEL : Toplu taşıma araçları ile ulaşımın zor olduğu veya olmadığı merkeze 30-40 km. mesafede bulunan otellerdir.

VİZE HAKKINDA

VİZE BİLGİSİ (TIKLAYIN)

İspanya’ya seyahat etmeyi planlayan misafirlerimiz dikkat! Umuma Mahsus (Bordo) pasaporta sahip Türk Vatandaşları vizeye tabidir. Ancak, Hususi (Yeşil), Hizmet (Gri) ve Diplomatik (Siyah) pasaporta sahip tüm Türk vatandaşları İspanya’ya gerçekleştirecekleri ziyaretlerde 180 gün içerisinde 90 gün süre ile vizeden muaftırlar.

Acentamızdan Vize için yardım alabilirsiniz. Vize ücreti ve vize hizmet bedeli 140 EURO’dur. 

Yurtdışı çıkış fonu ücreti fiyatlarımıza dahil değildir. Çıkış harcının yolcular tarafından ödenmesi gerekmektedir. 

Acentemiz, misafirlerimiz ile konsolosluklar arasında aracı kurum olup, herhangi bir vize alım garantisi vermez. Konsolosluğun vize vermemesi acentemizin sorumluluğunda değildir.

Vize başvurularının tur hareket tarihinden en az 3 ay öncesinde yapılması tavsiye edilir. Vize sürecinizin daha sağlıklı ilerleyebilmesi adına başvurunuzu tur kalkış tarihinden en az 3 ay öncesinde tamamlamanızı önemle tavsiye ediyoruz.

Ziyaret edilen ülke Türk vatandaşlarına vize uygulayan bir ülke ise ilgili vizenin geçerli pasaportunuzda olması gerekmektedir. İptal edilmiş bir pasaporttaki vize geçerli bir vize dahi olsa, bu vize/pasaport ile seyahat edilememektedir. Acentemizin doğacak olumsuzluklardan dolayı herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır.

Gümrük geçişlerinde ve sınır kapılarında, pasaportunuza giriş-çıkış kaşesi basılabilmesi için, pasaportunuzda en az 6 boş sayfa olması gerekmektedir. Vize alınmış olması veya vize gerektirmeyen pasaporta sahip olunması, ülkeye giriş ve çıkış yapılabileceği anlamına gelmeyip, pasaport polisinin sizi ülkeye giriş izni vermeme veya ülkeden çıkarmama yetkisi bulunmaktadır. Acentemizin bu konuda herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır.

Türk vatandaşı olmayan ya da çifte vatandaşlığı olup da diğer ülke pasaportunu kullanarak tura katılacak olan misafirlerin; seyahat edilecek ülkenin, kullanacakları pasaporta uyguladığı vize prosedürünü ilgili konsolosluklara bizzat danışmaları gerekmektedir. Acentemizin doğacak olumsuzluklardan dolayı herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır.

Farklı bir ülkede oturum izni bulunan misafirlerin vize durumlarını, bağlı bulundukları konsolosluklara bizzat danışmaları gerekmektedir. Acentemizin doğacak olumsuzluklardan dolayı herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır.

Yırtılmış, yıpranmış veya benzeri tahribatlara uğramış pasaportlar ile seyahat edilememektedir.

18 yaşından küçük bireylerin tek başlarına ya da anne ve babadan sadece bir tanesi ile seyahat etmesi durumunda hem anneden hem de babadan noter onaylı muvafakatname alması gerekmektedir. 

İspanya Konsolosluğu Yetki Alanları

İstanbul İspanya Konsolosluğuna Bağlı İller

Antalya, Artvin, Aydın, Balıkesir, Bartın, Bilecik, Bolu, Burdur, Bursa, Çanakkale, Denizli, Düzce, Edirne, Giresun, Isparta, İstanbul, İzmir, Karabük, Kastamonu, Kırklareli, Kocaeli, Manisa, Muğla, Ordu, Rize Sakarya, Samsun, Sinop, Tekirdağ, Trabzon, Yalova, Zonguldak

 Ankara İspanya Elçiliğine Bağlı İller

Adana, Adıyaman, Afyonkarahisar, Ağrı, Aksaray, Amasya, Ankara, Ardahan, Batman, Bayburt, Bingöl, Bitlis, Çankırı, Çorum, Diyarbakır, Elazığ, Erzincan, Erzurum, Eskişehir, Gaziantep, Gümüşhane, Hakkari, Hatay, Iğdır, Kahramanmaraş, Karaman, Kars, Kayseri, Kilis, Kırıkkale, Kırşehir, Konya, Kütahya, Malatya, Mardin, Mersin, Muş, Nevşehir, Niğde, Osmaniye, Şanlıurfa, Siirt, Şırnak, Sivas Tokat, Tunceli, Uşak, Van, Yozgat

COVİD 19 ÜZERİNE

COVİD 19 ÜZERİNE ÖNEMLİ ( TIKLAYIN)

Önemli Sorular;

1-Ziyaret etmeyi planladığınız ülkede seyahat etmeden önce neleri bilinmesi/yapılması gerekiyor?
C: Gerekli tüm gereksinimleri karşıladıklarından ve gerekli tüm belgelere sahip olduklarından emin olmalıdırlar. Bunlar aşağıdaki gibidir:
En az altı ay geçerliliği olan bir pasaport.
Dünya Sağlık Örgütü tarafından onaylanmış ikinci doz Biontech aşı sonrası 7 gün geçmesi gerekmektedir. (Ülkemizde uygulanan tum aşılar geçerlidir)
Gidis – Dönüş ucak bileti
En az 30.000 EUR tutarında COVID-19 tedavi kapsamına sahip sağlık sigortası satın almak.
Seyahatten 72 saat önce COVID-19 için negatif test sonucu
2-18 yaşından küçük bir çocukla seyahat ediyorsam, 2 doz covid-19 aşısı olması gerekiyor mu?
12 yaşından küçük yolculardan PCR testi istenmiyor. 12-18 yaş arası iki doz Biontech aşısı üzerinden 7 gün geçmesi gerekiyor ve 72 saat öncesinden negatif PCR testi.
3- Kalkış noktamda çıkış taramasından geçmem gerekecek mi?
Uçak içerisinde doldurulacak olan Sağlık Bilgi formunu havalimanında verilmesi gerekiyor.
4- Kendimi iyi hissetmiyorsam veya olası COVID-19 enfeksiyonundan şüpheleniyorsam ne yapmalıyım?

Covid-19 kapsamında olan sağlık sigortanız ile en yakın hastaneye gitmeniz gerekmektedir.

COVID-19 SEYAHAT GÜNCELLEMELERİ VE KISITLAMALARI (TIKLAYIN)

Canlı haritamız ile istediğiniz varış noktalarının giriş gerekliliklerini keşfedin. Nereye gidiyor olursanız olun, rezervasyon yapmadan önce lütfen yerel yönetimlerin duyurularını kontrol edin.

COVID-19 seyahat güncellemeleri ve kısıtlamaları

VİDEO