fbpx
0533 391 23 60 info@adanustour.com

Giriş

Kaydol

After creating an account, you'll be able to track your payment status, track the confirmation and you can also rate the tour after you finished the tour.
Username*
Password*
Confirm Password*
First Name*
Last Name*
Birth Date*
Email*
Phone*
Country*
* Creating an account means you're okay with our Terms of Service and Privacy Statement.
Please agree to all the terms and conditions before proceeding to the next step

Already a member?

Giriş
0533 391 23 60 info@adanustour.com

Giriş

Kaydol

After creating an account, you'll be able to track your payment status, track the confirmation and you can also rate the tour after you finished the tour.
Username*
Password*
Confirm Password*
First Name*
Last Name*
Birth Date*
Email*
Phone*
Country*
* Creating an account means you're okay with our Terms of Service and Privacy Statement.
Please agree to all the terms and conditions before proceeding to the next step

Already a member?

Giriş

BENELUX-PARİS TURU, 8 GÜN 7 GECE, UÇAKLA, YILBAŞI

0
..........'€'DAN BAŞLAYAN
..........'€'DAN BAŞLAYAN
TUR KODU: ADAKAP-AV- BEN- İST-LÜKS- 100
Beğendiklerime Ekle

Adding item to wishlist requires an account

206

BENELUX & PARIS TURU

FRANSA – HOLLANDA – BELCİKA – LÜKSEMBURG – ALMANYA

 YILBAŞI 

           THY İLE 

PARİS(3)-AMSTERDAM(2)-BRÜKSEL(1)-LUXEMBURG(1)-KOLN 

8 GÜN 7 GECE 3*4*OTEL KONAKLAMA

  YEŞİL PASAPORTA VİZE YOK!

 

……. €‘DAN BAŞLAYAN

KAÇIRILMAYACAK CAZİP FİYATLAR!

Tur detaylarını, tur programını ve fiyata dâhil tüm hizmetleri aşağıdaki satırlarda inceleyebilirsiniz. 

Bilgi ve Rezervasyon İşlemleri İçin Hemen Ara: 05336533503 | info@adanustour.com

TUR KODU: ADAKAP-AV- BEN- İST-LÜKS- 100

TUR DETAYLARI

BU TUR İÇİN DİĞER TARİH SEÇENEKLERİ (TIKLAYIN)

UÇUŞ DETAYLARI (TIKLAYIN)

*İstanbul Havalimanı Dış Hatlar gidiş terminali Acenta kontuarlarında 07:30‘da buluşma. Bagaj, bilet ve biniş işlemlerinin ardından Türk Havayollarının tarifeli TK1353 tarifeli seferi ile saat 09:35‘da Lüksemburg’a uçuş.Yerel saat ile 11:00‘da varış

*Lüksemburg havalimanına hareket. Türk Havayollarının TK1354 tarifeli seferi ile saat 11:55‘de İstanbul’a hareket.Yerel saat ile 17:15‘de İstanbul Havalimanına varış.

PAKET/EK HİZMET FİYAT BİLGİSİ

İki Kişilik Oda Kişi Başı 3.Kişi/İlave Yatak Tek Kişilik Odada Konaklama 0-2 Yaş Çocuk 3-12 Yaş Çocuk
         

ADANUS TUR YURTİÇİ – YURT DIŞI PAKET TUR SATIŞ SÖZLEŞMESİ ( TIKLAYIN)

FİYATA DAHİL VE HARİÇ HİZMETLER

DAHİL HİZMETLER ( TIKLAYIN)

DAHİL OLMAYAN HİZMETLER ( TIKLAYIN)

-SCHENGEN VİZE ÜCRETİ VE HIZMET BEDELİ (İSTEĞE BAĞLI) (140€ )
-YURTDIŞI ÇIKIŞ HARCI (SADECE BANKAYA YA DA HAVALİMANI VERGİ OFİSİNE ÖDENİR) ( 50 TL )
-30.000 € TEMİNATLI SEYAHAT SAĞLIK SİGORTASI (15 €) (İSTEĞE BAĞLI)
-PROGRAMDA BELİRTİLEN ALTERNATİF TURLAR (İSTEĞE BAĞLI)
-KİŞİSEL HARCAMALAR
-ŞOFOR BAHŞİŞLERİ (KİŞİ BAŞI 5 € ) (İSTEĞE BAĞLI)
-YEREL OTERITELER TARAFINDAN ALINAN KONAKLAMA VERGILERI GECELIK 3,4 EURO(SADECE GEREKLI OLAN OTELLERDE PASAPORT IBRAZI ILE SAHSI VERGI MAKBUZU ALINARAK DIREK OTELE ODENIR)
-MUZE VE OREN YERLERI GIRISLERI (İSTEĞE BAĞLI)
-ERIS GARANTISI (ERKEN REZERVASYON IPTAL SIGORTASI)
-(30 €) (İSTEĞE BAĞLI)(KAPPA TUR GUVENCESİ ALTINDA TUR HAREKETİNE 15 GÜN KALAYA KADAR KOŞULSUZ ŞARTSIZ TURU İPTAL ETME İMKÂNI SUNAR. VIZE UCRETI ZORUNLU SAĞLIK SİGORTASI VE ERİS ÜCRETİ İADE EDİLMEZ)
-İÇ HAT BAĞLANTI ANKARA İZMİR VE ANTALYA 100 € / DİĞER ŞEHİRLER 100€ / KIBRIS 100 € KİŞİBAŞI DIR (İSTEĞE BAĞLI)

ÖNEMLİ HUSUSLAR

GENEL BİLGİLER & ŞARTLAR (TIKLAYIN)

*Turumuz; rehberlik, ulaşım, konaklama ve çevre gezileri ile bir paket olup ayrı düşünülemez.

*Tur organizasyonumuz Adanus tur ve Gazella tur işbirliği ile gerçekleşmektedir.

*Tur Programımız minimum 20 kişi katılım şartı ile düzenlenmektedir. Gezi için yeterli katılım sağlanamadığı takdirde, son iptal bildirim tarihi tur kakışına 20 gün kaladır. Katılım yetersizliği nedeniyle İptal edilen tur acenteniz aracılığı ile tarafınıza bildirilecektir.
 
*Tur programında isim belirtilmeden sadece kategori bilgisi verildiği ve/veya aynı destinasyon için seçenekli bulunduğu durumlarda otel(ler) gezi hareketinden 48 saat önce acenteniz tarafından bildirilecektir.
 
*** Fuar, kongre, konser, etkinlik, spor turnuvası vb. gibi dönemlerde oteller belirtilen km’lerden fazla mesafede kullanılabilir. Böyle bir durumda, turun hareket tarihinden 15 gün önce acenteniz tarafından bilgi verilecektir.
 
*3 Kişilik odalar, otellerin müsaitliğine göre verilebilmekte olup, bu tip odalarda 3 Kişiye tahsis edilen yatak standart yataklardan küçüktür. 3 Kişilik odalar 1 büyük yatak + 1ilave yataktan oluşmaktadır. İlave yataklar. Açma-kapama ve coach bed olarak adlandırılan yataklardan oluştukları için Tur katılımcısı 3 Kişi ve/veya çocuk rezervasyonlarında odalarda yaşanabilecek sıkışıklık ve yatak tipini kabul ettiklerini beyan etmiş sayılırlar. Çocuk indirimleri 2 yetişkin yanında kalan -yaş grubuna uyan- tek çocuk için geçerlidir.
 
* Otellerinin Giriş saatleri 15:00 – 17:00 arası / Çıkış saatleri 10:00 – 12:00 arasındadır.
 
*Tur programında dâhil olan hizmetlerden Otelde alınan Kahvaltılar, bulunulan ülkenin kahvaltı kültürüne uygun olarak ve genelde kontinental kahvaltı olarak adlandırılan tereyağı, reçel, ekmek, çay veya kahveden oluşan sınırlı bir mönü ile sunulmakta olup gruplar için gruba tahsis edilmiş ayrı bir salonda servis edilebilir.
 
*Tur paketine dâhil olan panoramik şehir turları, şehirlerin genel tanıtımı için düzenlenen ve araç içinden rehber anlatımıyla panoramik olarak yapılan müze, ören yeri girişlerini içermeyen en fazla 2-3 saatlik turlardır. Panoramik turlar, programda belirtilen diğer turlar da dâhil olmak üzere, tura denk gelen gün ve saatte yerel otoriteler tarafından gezilmesine, girilmesine izin verilmeyen veya herhangi bir etkinlik nedeniyle kapalı yollar sebebiyle gerçekleşmediği takdirde, keza hava şartları nedeniyle turun yapılması imkansız hale geldiği durumlarda bahse konu turların yapılamamasından Acenta  sorumlu değildir. Bazı turlar kapalı yollar veya araç girişine izin verilmeyen noktalarda imkânlar dâhilinde toplu taşıma veya yaya olarak yapılabilir.
 
*Ekstra turlar, servis aldığımız yerel acente tarafından en az 20 kişi katılım şartı ile
düzenlenmektedir. Yeterli sayı sağlanamadığı takdirde geziler yapılamamakta veya ekstra gezi fiyatları, içerik, kullanılacak araç katılımcı sayısına göre değişiklik göstermektedir. Ayrıca turların günleri ve saatleri, gidilecek yerlerde ki müze, ören yerlerinin açık/kapalı olma durumlarına ve hava şartlarına göre rehber tarafından değiştirilebilir.
 
*Ekstra turlar katılımcının isteğine bağlı olup zorunlu değildir. Tur esnasında düzenlenen ekstra turlara katılmak istemeyen yolcular, yol üzerinde bulunan müsait bir dinlenme tesisinde
beklemeyi kabul etmiş sayılırlar. Bu yolcular ekstra tur başlamadan yol üstü dinlenme tesisine bırakılıp, turun tamamlanması ardından bırakıldıkları noktadan alınırlar.
 
*Sadece kategori bilgisi verildiği ve/veya aynı destinasyon için alternatif bilgiler bulunduğu durumda konaklayacağınız otel(ler)i gezi hareketinden 48 saat önce öğrenebilirsiniz.
 
*Promosyon ve Erken Rezervasyon kampanyalı turlarımızda misafir tarafından iptal ve değişiklik yapılamaz.
 
*Acenta,  hava yolu ile yolcu arasında aracı kurum olup, 28.09.1955 Lahey Protokolü’ne
tabidir. Tarifeli ve özel uçuşlarda rötar riski olabilir veya mevcut gezi ve uçuş öncesinde saatler değişebilir. Acenta, bu değişiklikleri en kısa sürede bildirmekle yükümlüdür.
*Yolcularımız uçuş detaylarının değişebileceğini bilerek ve kabul ederek turu satın almışlardır. 0-2 yaş arası çocuklar alan vergisi ve alan hizmetleri bedeli ödemezler.

*Tur satın alan tüketiciler, yukarıda belirtilen maddeleri kabul ederek, Turun satışını gerçekleştirmiş sayılır.

En son yayımlanan sirkü bir önceki sirküyü geçersiz kılar.

ÖNEMLİ İPTAL ŞARTLARI (TIKLAYIN)

İptal Şartları

*Tur Programımız belli bir katılım şartı ile düzenlenmektedir. Gezi için yeterli katılım sağlanamadığı takdirde, son iptal bildirim tarihi tur kalkışına 30 gün kaladır. Katılım yetersizliği nedeniyle İptal edilen tur Seyahat acentası tarafından bildirilecektir. Tur iptali durumunda iade hakkı saklı tutularak muadil tur önerilecektir. Ancak mücbir sebepler ile iptal edilen turlarda ileri bir tarihte kullanım hakkı saklı tutularak katılımcıya iade hakkı tanınmaz.

*Katılımcı, Turun başlamasına 30 gün kalaya kadar iptal talep edebilir ve ödediği ücretin tamamı kendisine iade edilir. Turun başlamasına daha az süre kalan iptal taleplerinde ücret iadesi yapılmaz. Ancak katılımcı, tur dönemine denk gelen mutat iştigaline engel rahatsızlıkları durumunda, devlet hastanelerinden alacağı resmi raporu ibraz ederek veya 1. Derece akrabalarının cenazelerini belgelemesi koşuluyla, iade hakkına sahiptir.

FAYDALI BİLGİLENDİRME (TIKLAYIN)

PARA BİRİMİ

Yanınızda Amerikan Doları (USD) bulundurmanızda fayda vardır.

SAAT DİLİMİ

Doğu Amerika Bölgesi, Türkiye ile saat diliminde 8 saat geridedir. Örneğin, Türkiye’de saat 16:30 iken Doğu Amerika’da 08:30’dur.

KIYAFET VE GEREKLİ EŞYALAR

Yaz sezonunda gidilecekse kolayca giyilip çıkarılabilecek t-shirt, kısa ve uzun kollu gömlekler, pamuklu pantolonlar, şort, rahat yürüyüş ayakkabıları, akşamları için ince bir mont ve ince bir kazak almanızı öneririz. Bunun dışında; şapka, güneş gözlüğü, güneş kremi, olası gürültüye karşı kulak tıkacı, fotoğraf makinesi, video kamera ve bunların şarj aletleri ve yedek hafıza kartları da getirebilirsiniz. Kış döneminde ise, rahat hareket edebileceğiniz ve sizi sıcak tutacak giysiler öneririz.

YEMEK KÜLTÜRÜ

Ülkenin kendine has bir mutfağı bulunmamakta ve fast food ağırlıklı bir kültür hakimdir. Ancak birçok mutfak kültürünü eyaletlerde görebilirsiniz. Yaygın olarak Çin mutfağı yer alsa da birçok eyalette Türk mutfağı yemekleri bulabilirsiniz. Yemek kültürü olmasa da mutfağı birçok kültürü içinde barındırmaktadır.

ELEKTRİK

Amerika’da kullanılan elektrik akımı ise 110 Volt’tur. Türkiye’de ise bu 220 Volt’tur. Yanınızda priz dönüştürücü bulundurmanızı tavsiye ederiz.

ALIŞVERİŞ

Şehir merkezlerinde bulunan alışveriş merkezleri ve hediyelik eşya satan küçük işletmelerden alışveriş imkânı bulunmaktadır.

 MERKEZİ OTEL ( TIKLAYIN)

ŞEHİR İÇİ OTEL ( TIKLAYIN)

ŞEHİR İÇİ OTEL : Toplu taşıma araçları ile ulaşımın rahat olduğu otobüs veya metro veya her ikisi kullanılarak merkeze ulaşılabilinecek 15-25 km. mesafede bulunan oteller.

 ŞEHIRDIŞI OTEL ( TIKLAYIN)

ŞEHIRDIŞI OTEL : Toplu taşıma araçları ile ulaşımın zor olduğu veya olmadığı merkeze 30-40 km. mesafede bulunan otellerdir.

HOLLANDA (TIKLAYIN)

Hollanda hakkında bilmeniz gerekenler Hollanda

 

Konuşulan Dil : Flemenkçe

Para Birimi      :  Euro
Saat Farkı        : -1
Voltaj               : 220 V

Genel: Avrupa’nın en renkli şehri olan Hollanda, lale bahçeleri ile ünlüdür. Amsterdam en çok ziyaret edilen şehridir ve aynı zamanda başkenttir. Yaz ayları oldukça sıcak ve kış ayları ise oldukça soğuk ve yağışlıdır.

Telefon: Ülke kodu:31 Konsolosluk:70 360 4912

Vergiler: Alışverişlerde % 17,5 oranında vergi uygulanır.

Bahşiş: Bahşiş bu ülkede genellikle hesaba dahil ediliyor.

BELÇİKA (TIKLAYIN)

Belçika hakkında bilmeniz gerekenler Belçika

Konuşulan Dil : Flemenkçe, İngilize

Para Birimi      : Euro
Saat Farkı        : -1
Voltaj              :220 V

Genel: Mimarisi ile her zaman ki gibi dikkat çeken bir ülke olan Belçika, yılın en çok ziyaret edilen ülkeleri arasındadır. Fransız etkisini siz de çok fazla görebilirsiniz. Kışlar yağışlı ve soğuk, yaz ayları da oldukça yağışlı geçmektedir.

Telefon: Ülke kodu:32 Konsolosluk:513 40 95 – 513 60 58

Vergiler: Tax Free sistemi uygulanmaktadır.

Bahşiş: Bahşiş mecburi değildir.

FRANSA (TIKLAYIN)

Fransa hakkında bilmeniz gerekenler   Fransa bayrağı - Vikipedi

FransaKonuşulan Dil :                  Fransızca

Para Birimi     :                   Euro (€)
Saat Farkı      :                   -1 
Elektrik:                             Elektrik prizleri Türkiye ile aynıdır.
Voltaj :                               220 V

Telefon:                              Ülke kodu:33 Konsolosluk:1 4524 5224

Uçuş Süresi :                       3 saat 30 dakika. 

Bankalar                               09:00 – 17:30

Müzeler                                 09:30 – 17:00 Bir çoğu Pazartesi ve Salı günleri kapalı olurlar.

Dükkanlar                            Pazartesi’den Cumartesi’ye 09:00 – 19:00  10:00 – 21:00.

İklim            :                       Ülkenin kuzeyinde; kışları soğuk, yazları yağışlı olan Kuzey Avrupa iklimi, güneyinde ise; kışları ılık ve yağışlı, yazları sıcak ve kurak Akdeniz iklimi hakimdir.

Genel: 

Avrupa Birliği kurucu üyesi olan Fransa’nın, Seine Nehri’nin üzerinde kurulu başkenti Paris, tüm dünyada anıtları, sanatsal ve kültürel yaşamı ile tanınmıştır. Aynı zamanda dünya tarihinde de önemli bir şehir olmakla birlikte, başlıca ekonomik ve politik merkezler arasında yer almakta ve uluslararası taşımacılığın geçiş noktalarından birini oluşturmaktadır. Moda ve lüksün dünya başkenti olan Paris, “Işık Şehir” (Ville de Lumière) diyede anılmaktadır. Dünya’nın en önemli eğlence merkezlerinden birisi olan Disneyland’da Paris’te bulunur ve görülmesi gereken yerlerin arasında yer alır. Sanatın ülkesi olan Fransa, başkenti Paris ile en çok ziyaret edilen ülkeler arasındadır.

Kıyafet ve Gerekli Eşyalar:  Gidilen döneme göre mevsimlik giysiler ve bahar aylarında yağmurluk ve kalın giysiler tavsiye edilir. Yaz sezonunda gidilecekse kolayca giyilip çıkarılabilecek t-shirt, kısa ve uzun kollu gömlekler, pamuklu pantolonlar, şort, rahat yürüyüş ayakkabıları, akşamları için ince bir mont ve ince bir kazak almanızı öneririz. Bunun dışında; şapka, güneş gözlüğü, güneş kremi, olası gürültüye karşı kulak tıkacı, fotoğraf makinesi, video kamera ve bunların şarj aletleri ve yedek hafıza kartları da getirebilirsiniz. Kış döneminde ise, rahat hareket edebileceğiniz ve sizi sıcak tutacak giysiler öneririz. Lüks restoranlarda gömlek, kravat ve ceket gerekmektedir.  

Yemek Kültürü:  Kökleri ortaçağa dayanan Fransız Mutfağı zengin bir kültüre sahiptir. Ünlü şarapları ve çeşit çeşit peynirleri ile ünü dünyaya yayılan Fransız mutfağı, farklı soslarla pişirilen et yemekleri ve meşhur tatlı çeşitleri olan crème brûlée, macaron ve sufle gibi lezzetlerle tanınıyor.

KDV                    Alışverişlerde %13 vergi uygulanır. Büyük mağazalar da tek seferde yapılan belli bir alışveriş tutarının üstünde vergi iadesi yapılır. Bunun için pasaport veya kimlik kartları ile mağazadan alınan kaşeli fatura havalimanı’nda gümrük memuruna ibraz edilmelidir. Küçük iade olacak meblağlar hemen alanda ödenebildiği gibi, büyük meblağlar için kredi kartına iade ya da adrese çek yollanarak iade yapılır. 

Bahşiş                  Genelde restoran ve cafelerde%12’lik bahşiş hesaba dahil olmasına rağmen yine de ekstra bahşiş memnuniyet yaratır.

LÜKSEMBURG (TIKLAYIN)

Lüksemburg hakkında bilmeniz gerekenler Lüksemburg

 
Konuşulan Dil : Fransızca, Almanca, Lüksemburgca
Para Birimi        :Euro
Saat Farkı         : -1
Voltaj               : 220 V

Genel: Hayat standardının oldukça yüksek olduğu rahat ülkelerin başında gelmektedir. Avrupa Birliği’nin en gelişmiş üyelerinden olan Lüksemburg, ılıman iklime sahiptir. Kışları yağışlı olsa da havalar hep ılıktır.

Telefon: Ülke kodu:352 Konsolosluk:0035 244 32 81-83

Bahşiş: Bahşiş mecburi değil.

ALMANYA (TIKLAYIN)

Almanya hakkında bilmeniz gerekenler Almanya

Konuşulan Dil :Almanca

Para Birimi      :Euro
Saat Farkı        :-1
Voltaj               :220 V

Genel: Avrupa’nın tarihi açıdan en kötü geçmişlerinden birine sahip olan Almanya, bugün en çok turist alan ülkelerin başında geliyor. Başkenti Berlin olan Almanya’da kışlar sert ve yağışlı, yaz ayları ise oldukça ılık ve geceleri serin geçmektedir.

Telefon: Ülke kodu:49 Konsolosluk:30 275 850

Vergiler: Almanya’da hizmetlere bağlı olarak % 16 oranında KDV uygulanıyor.

Bahşiş: % 10 oranında bahşiş talep edilebilir.

HARİTA (TIKLAYIN)

VİZE İŞLEMLERİ (TIKLAYIN)

Umumi Pasaport – Vize gerekli                         

Yeşil Pasaport – Vize gerekli değil.

Hizmet Pasaportu – Vize gerekli 

Seyahat bitiş tarihinden itibaren 6 ay geçerli ve 10 yıldan eski olmayan pasaportunuzun olması gerekmektedir. Aksi halde gidecekleri ülkeye kabul edilmeyebilirler ve/veya havayolu firması tarafından uçuşları gerçekleştirilmeyebilir. Böyle bir durumda sorumluluk yolcuya aittir. 

Vize alınmış olması, ülkeye giriş yapılabileceği anlamına gelmez, pasaport polisinin sizi ülkeye sokmama yetkisi vardır. Bu durumdan Acenta sorumlu değildir, sorumluluk yolcuya aittir. 
 
Yırtık, yıpranmış, ıslanmış ve/veya benzeri tahribat(lar)a uğramış pasaportlar nedeniyle ziyaret edilecek ülke sınır kapısında gümrük polisi ile sorun yaşanmaması adına; anılan pasaportların yenilenmesi ve T.C. vatandaşlarına vize uygulayan bir ülke ise ilgili vizenin yeni pasaportta olması gerekmektedir. Aksi durumda sorumluluk yolcuya aittir.
 
18 yaşından küçük misafirlerimiz tek başlarına ya da yanlarında anne ya da babadan sadece biri ile seyahat ederken ülke giriş-çıkışlarında görevli polis memurunca anne-babanın ortak muvafakatini gösterir belge sorulması ihtimali olduğundan; 18 yaş altı misafirlerimizin ve anne- babalarının bu konuda hassasiyet göstermelerini tavsiye ederiz

SAĞLIK & SALGIN TEDBİRLERİ (TIKLAYIN)

Bölgenin iyi restoranlarında ve otellerde alınacak yemeklerde, sağlığınızı tehdit edecek bir sorun ile karşılaşılacağını düşünmüyoruz. Buna karşın grupla birlikte olmadığınız anlarda yeme içme konusunda dikkatli olmanızı, kesinlikle kapalı şişe suyu tüketmenizi, buz, süt ve süt ürünlerinden kaçınmanızı, iyi pişirildiğine emin olduğunuz et ve balık ürünleri tüketmenizi, meyve konusunda muz, ananas gibi kabuğu soyulabilen meyveler yemenizi öneriyoruz. Ülke girişlerinde ve yurda dönüşlerde güncel aşı/pcr kurallarına uyulmalıdır.

Ülke giriş koşulları anlık değişebildiği için seyahat gidiş tarihi itibariyle güncel koşullar sorgulanmalı ve güncel koşullar göre hareket edilmelidir.

Canlı haritamız ile istediğiniz varış noktalarının giriş gerekliliklerini keşfedin. Nereye gidiyor olursanız olun, rezervasyon yapmadan önce lütfen yerel yönetimlerin duyurularını kontrol edin.

COVID-19 seyahat güncellemeleri ve kısıtlamaları

BANKA HESABI

BANKA HESAPLARI (TIKLAYIN)

Hesap Sahibi Şirket Adı:

Artı Turistik Bilgi Danışmanlık Organizasyon Turizm ve Tic. Ltd. Şti.

”Adanus Turizm Seyahat”

Banka Hesapları:

***TEB Türk Ekonomi Bankası***

Müşteri Numarası: 1785528, Şiriyalı

Türk Lirası Hesabı: 

TEB Türk Ekonomi Banka Hesabı 462-7098367 Şirinyalı, Antalya

İban no: TR050003200000000070983267

***Garanti BBVA Bankası***

Müşteri Numarası : 5225311

Euro Hesabı:

Garanti BBVA Banka Hesabı 535 – 9095031 Lara , Antalya

İban no: TR52 0006 2000 5350 0009 0950 31
TUR PROGRAMI

1.GÜN Ι ISTANBUL – LUKSEMBUGRG- PARİS (Cumartesi, 31 Aralık)

Siz değerli misafirlerimiz ile İstanbul Havalimanı Dış Hatlar gidiş terminali Acenta kontuarlarında 07:30‘da buluşma. Bagaj, bilet ve biniş işlemlerinin ardından Türk Havayollarının tarifeli TK1353 tarifeli seferi ile saat 09:35da Lüksemburg’a uçuş.Yerel saat ile 11:00‘da varışımızın ardından bizleri bekleyen özel otobüslerimiz ve rehberimiz eşliğinde Paris’e hareket. Yol üzerinde dileyen misafirlerimiz alternatif olarak düzenlenecek olan Almanya, Fransa ve Luxemburg sınırlarının birleştiği bölgede üzüm bağlarının arasında bulunan Schengen ve Champagne turuna katılabilirler. Bu turumuzda Schengen anlaşmasının bu bölgede imzalanmasından ortaya çıkan schengen vizesine adını vererek Dünyada ün kazanmış bu topraklarda yerel halkın yaptığı çok özel şarapların tadına bakabilir ayrıca bu doğa harikası köyün ve az sayıdaki yaşayanlarının yaşam tarzlarına tanık olabilirsiniz. Champagne da ise Fransa’nın kraliyet şehri Reims’e gidilir. Ülkenin dini merkezi reims katedrali görülecek yerler arasındadır. Turumuzun ardından Paris’e hareket. Paris’e varışımızı takiben panoramik şehir turu. Bu turumuzda Fransa’nın en önemli sembolü Eyfel Kulesi ilk görülecek yerler arasındadır. Sonrasında Dünyaca ünlü Louvre Müzesi, şarkılara konu olmuş, en şık mağazaları ve kafeleriyle ünlü alışveriş caddesi Champ Elysse ve burada meydan olarak adlandırılan Zafer Meydanını ve 224 basamakla tepesine varıldığında Paris şehir manzarasını izleyebileceğiniz Zafer Takı görülecek yerler arasındadır. Panoramik turumuzun ardından Paris otelimize transfer ve geceleme otelimizde.

Schengen ve Champagne turu: 70 € (Kişi Başı)

2.GÜN Ι PARİS (Pazar, 1 Ocak)

Otelimizde alacağımız sabah kahvaltımızın ardından tüm gün serbest zaman. Dileyen misafirlerimiz rehberimiz ve özel araçlarımız eşliğinde alternatif olarak düzenlenecek Paris Şaheserleri, Montmartre, Eiffel ve Seine Nehri turuna katılabilirler. ilk durağımız Paris’in simgesi Eiffel kulesi olacaktır. Eiffel kulesinin 2.katına çıkarak eşsiz Paris manzarasını seyredeceğiz. Ardından şehri ortadan ayıran ve Fransa’nın en önemli su yolu Seine Nehri’nde Tekne gezimizi yapacağız. Tekne gezimizin ardından filmlere konu, şarkılara ilham olmuş Notre Dame Katedrali görülecek yerler arasındadır. Sonrasında Picasso, Salvador Dali ve Van Gogh’un da tablolarını yaparken ilham aldığı, kendi portrenizi de sokak ressamlarına çizdirebileceğiniz Montmartre ressamlar tepesi ve içinde Fransa’nın en büyük mozaiğini barındıran Sacre Coeur kilisesini görülecek yerler arasındadır. Akşam dileyen misafirlerimiz alternatif olarak Paris by night turuna katılabilirler. Işıklandırılmış gizemli caddelerinde değişik bir yüzünü keşfedeceğiniz. Özel olarak ışıklandırılmış görkemli yapı ve meydanları ziyaret ettikten sonra, Eiffel Kulesi’nin ‘ışık show’unu izleyeceğiz. Ardından dileyen misafirlerimiz alternatif olarak 65 yıldır dans gösterileriyle Paris’in dünyaca ünlü kabaresi Lido Show turuna katılabilirler. Işık Eiffel Show’unun tadı henüz damaklarımızdayken, kendimizi dünyanın en meşhur kabarelerinden Lido show’un sihirli dünyasında, bizlere özel olarak ayrılmış masalarda şampanya yudumlarken bulacağız. Muhteşem sahne ve ışık oyunlarına dansçıların usta dokunuşları eşlik ederken, sizlere gecenin keyfini çıkarmak kalıyor. Turumuzun ardından Paris otelimize transfer ve geceleme otelimizde.

Paris Şaheserleri, Montmartre, Seine Nehri Gezisi ve Eiffel Kulesi Turu: 80 € (Kişi Başı)
Paris By Night Turu : 30 € (Kişi Başı)
Lido Show Turu: 170 € (Kişi Başı)

3.GÜN Ι PARİS (Pazartesi, 2 Ocak)

Otelimizde alacağımız sabah kahvaltımızın ardından tüm gün serbest zaman. Dileyen misafirlerimiz rehberimiz ve özel araçlarımız eşliğinde alternatif olarak organize edilebilecek olan 7’den 77’ye herkese hayallerin son noktasını sunan Disneyland Turu‘na katılabilirler. Bu turumuzda, Hayaletler evi, Mark Twain’in Gemisi, çılgın maden treni, Indiana Jones, Robinson’un evi, Karayip korsanları mağarası, bebekler dünyası, yıldızlar turu, 3 boyutlu sinema, uzaya yolculuk, denizaltı macerası, araba yarış pisti gibi aktivitelerle büyükler de en az küçükler kadar eğlenecek ve Disney karakterleriyle beraber gün boyunca çok keyifli anlar yaşayacağız. Ayrıca dileyen misafirlerimiz alternatif olarak düzenlenecek La Vallée Outlet Center turuna katılabilirler. Bu turumuzda misafirlerimiz dünyaca ünlü markaları barındıran birbiriyle uyumlu pek çok binanın yan yana dizilmesiyle oluşturulmuş alışveriş köyünde alışverişlerini yapabilirler.(Dısneyland turunun gerçekleşmemesi durumunda dileyen misafirler alternatif olarak Versailles Sarayı turumuza katılabilirler. Versailles sarayı Avrupa’nın en büyük sarayı olmakla beraber uçsuz bucaksız bahçesiyle dillere destan olmuştur.) Tur sonrası geceleme otelinizde.

Disneyland Turu: 130 € (Kişi Başı) ÇİFT PARK 150 € ( Kişi Başı)
La Vallee Outlet Center Turu: 30 € (Kişi Başı)
Versailles Sarayı Bahçeleri Turu : 60 € (Kişi Başı)

4.GÜN Ι PARİS-BRÜKSEL (Salı, 3 Ocak)

Otelimizde alacağımız sabah kahvaltımızın ardından Bruksel’e hareket. Dileyen misafirlerimiz yol üzerinde alternatif olarak düzenlenecek Brugge Turuna katılabilirler. Brugge Belçika’nın Batı Flandra bölgesinin başkentidir. Farklı tatlarda çikolataları, dantelleri, birası ve kanallarıyla ünlü tipik bir Ortaçağ kentinde hediyelik eşya alışverişi, çikolataları tadıp biranızı yudumlayabileceğiniz bir tur olacak ve ardından Bruksel’e hareket. Dileyen misafirlerimiz yol üzerinde alternatif olarak düzenlenecek Gant Turuna katılabilirler. Bu turumuz sırasında 13.yy da ipek merkezi olan ve 16 yy da Kraliçe Elizabet in dünyaya değerli taşlarıyla lanse ettiği Belçika’nın kaleleri, şatoları, kuleleriyle tarihin en güzel çizgisini taşıyan şehri göreceğiz. Gant turumuzun ardından Brüksel’e hareket, Brüksel’e varışı takiben Panoramik şehir turu. Brüksel, AB ve NATO nun başkenti olmasıyla Avrupa’da önemli bir yer tutmaktadır. Turumuzda Belçika kralının Çin ve Japonya’yı ilk ziyaret eden Avrupa kralı olmasından ötürü Çinlilerin Belçikalılara hediye ettiği Çin ve Japon evleri, bir atom çekirdeğinin 165 milyon kere büyütülmüş hali olan, 102 metre uzunluğunda iç içe geçmiş 9 küreden oluşan ünlü Atomium heykeli ve 29 Mayıs 1985’de oynanacak Juventus-Liverpool Avrupa Şampiyon Kulupler final maçı öncesi Liverpool taraftarlarının İtalyanlara saldırması sonucu bir duvar çökmesiyle 38 İtalyan ve 1 Liverpool taraftarının hayatını kaybetmesiyle acı bir üne sahip Heysel stadyumu görülerek şehir merkezine inilip Grand Place, çevresindeki kraliyet ve belediye sarayı, alışveriş merkezleri görülecektir. Turumuzun ardınan otelinize transfer ve Geceleme otelinizde.

Brugge Turu : 40 € (Kişi Başı )
Gant Turu : 30 € (Kişi Başı )

5.GÜN Ι BRÜKSEL-AMSTERDAM  (Çarşamba, 4 Ocak)

Otelimizde alacağımız sabah kahvaltımızın ardından Amsterdam’a hareket ediyoruz. Amsterdam’a varışımız ile başlayacak panaromik şehir turu için hareket ediyoruz. Öncelikle tarihi şehir meydanı olan Dam Meydanı ve 2. Dünya savaşı kurbanlarını anmak için dikilen Ulusal anıtı, Amsterdam’ın en çarpıcı yapılarından biri olan Kraliyet Sarayı ve 3 yapay ada üzerindeki istasyon binasını görüyoruz. Amsterdam’ın açık ve hoşgörü kültürünün bir sembolü haline gelmiş olan coffee shoplarıyla ünlü Kırmızı Fener Sokağını, geziyoruz. Dileyen misafirlerimiz alternatif olarak düzenlenecek olan Amsterdam Tekne turuna katılabilirler. Bu turumuzda Amsterdam’ın oluşumunu ve ismini almasında rol oynayan Amsterdam a birde Amstel nehri üzerinden seyretme fırsatı yakalayabilirsiniz. Turumuz sonrasında otelimize hareket ve odalara yerleşme. Geceleme otelimizde.

Amsterdam Tekne Turu : 20 € (Kişi Başı)

6.GÜN Ι AMSTERDAM (Perşembe, 5 Ocak)

Otelimizde alacağımız sabah kahvaltımızın ardından tüm gün serbest zaman. Dileyen misafirlerimiz alternatif olarak düzenlenecek olan Marken-Volendam turuna katılabilirler. Konuklarımızla 200 yıldır hiç değişmemiş local ahşap evleriyle ve yaşayan insanlarıyla bir yarım ada olan eski balıkçı kasabası Marken’da yürüyüş yapıyoruz. Bu küçük balıkçı kasabalarında etnik Hollanda kültürünü ve geleneklerini keşfettikten sonra Volendam’da Hollanda’nın meşhur Gouda peynirlerinin yapımını görmeye bir peynir fabrikasına gidiyoruz. Ayrıca yine Hollanda’nın simgelerinden olan Klompen adı verilen tahta ayakkabıları da burada görebileceğiz. 20. yy’da Picasso, Renoir gibi artistleri kendine çeken 14.yy sonrası balıkçıların yerleştiği bu güzel tipik kasabamızı ziyaret ederken Hollanda’nın tüm hediyelik eşyalarını uygun fiyatlarla alabileceksiniz. Ardından dileyen Misafirlerimiz alternatif olarak düzenlenecek Grand Holland Turuna katılabilirler. Bu turumuzda Hollanda’nın ikinci büyük şehri ve dünyanın en büyük limanı olan Rotterdam’ı göreceğiz. Şehir, II. Dünya Savaşındaki bombalama sonrası yeniden inşa edilmiştir. Görkemli, büyüleyici ve çağdaş mimarisiyle göz kamaştıran şehirde Erasmus köprüsünü göreceğiz ardından Hollanda’nın siyasi ve idari başkenti olma özelliği taşıyan Lahey kentine yolculuğa çıkacağız ve Bir çok önemli yapının da kavuştuğu nokta olan Plein meydanından şehri panaromik olarak göreceğiz. Turumuz sonrası otelimize transfer ve geceleme otelimizde.

Marken-Volendam Turu: 60 € (Kişi Başı)
Grand Holland Turu Turu: 80 € (Kişi Başı)

7.GÜN Ι AMSTERDAM-LÜKSEMBURG  (Cuma, 6 Ocak)

Otelimizde alacağımız sabah kahvaltımızın ardından odaların boşaltılması ve Lüksemburg’a hareket. Dileyen misafirlerimiz yol üzerinde alternatif olarak düzenlenecek Cochem-Köln Turu‘na katılabilirler. Cochem turumuzda Ortaçağ’dan kalma kaleleri, masallara konu olan şatoları, olağanüstü doğa manzarası ile hafızalarınızdan çıkmayacak bir zaman geçireceksiniz. Turumuzun ardından Köln’e hareket. Köln şehir turumuzda inşaatına 1248’de başlanmış ve inşaatı tam 632 yıl sürdüğünden bitirilemeyen katedral olarak olarak ün yapmış ve 157 metre uzunluğunda iki kuleye sahip olduğu için Almanya’nın ikinci Dünyanın üçüncü büyük katedrali olarak kabul edilen Köln Katedrali, Ortaçağın ünlü gotik tarzında inşa edilmiş bir Katolik kilisesi,1230 km uzunluğuyla Batı Avrupa’nın en önemli nehirlerinden Rhein Nehri görülecek yerler arasındadır. Ardından Lüksemburg’a hareket ediyoruz. Luxemburg’a varış. Panoramik şehir turumuzda şahane manzarasıyla fotoğraf çekebileceğiniz Petrus vadisini, eski şehir merkezini ve dar sokakları, Lüksemburg için ulusal bağımsızık sembolü haline gelmiş önceleri otel olarak hizmet veren ve sonrasında restorasyona uğramış hükümet binası haline gelmiş Dükler sarayını göreceğiz. Turumuzun ardından otelimize transfer ve geceleme otelimizde.

Cochem- Köln Turu : 50 € (Kişi Başı)

8.GÜN Ι LÜKSEMBURG-ISTANBUL (Cumartesi, 7 Ocak)

Otelimizde alacağımız sabah kahvaltımızın ardından odaların boşaltılması ve Lüksemburg havalimanına hareket. Varışımızın ardından Türk Havayollarının TK1354 tarifeli seferi ile saat 11:55‘de İstanbul’a hareket. Yerel saat ile 17:15‘de İstanbul Havalimanına varış ve Tur hizmetlerinin sonu.

*Bu tur size uygun değilse, diğer ‘……. tur programını incelemek için, Tıklayınız…

 

EKSTRA TURLARI İNCELEMEK İÇİN (TIKLAYIN)

EKSTRA TURLAR

PROGRAMDA Kİ 9 TURU ALMAK İSTEYEN MİSAFİRLERİMİZ TURA KAYIT ESNASINDA %30 İNDİRİMLİ ALABİLİRLER.460 € YERİNE 320 €.

1. Paris Şaheserleri, Montmartre,Seine Nehri Gezisi ve Eiffel Kulesi : 80 € (Kişi Başı)
2. Paris By Night Turu : 30 € (Kişi Başı)
3. Schengen ve Champagne turu: 70 € (Kişi Başı)
4. Köln Cochem Turu : 50 € (Kişi Başı)
5. Amsterdam Tekne Turu : 20 € (Kişi Başı)
6. Marken-Volendam Turu : 60 € (Kişi Başı)
7. Grand Holland Turu : 80 € (Kişi Başı)
8. Brugge Turu : 40 € (Kişi Başı )
9. Gent Turu : 30 € (Kişi Başı )

3 EKSTRA TUR KAYIT ESNASINDA 210 € YERİNE SADECE 150 €.

1. Paris Şaheserleri, Montmartre,Seine Nehri Gezisi ve Eiffel Kulesi: 80 € (Kişi Başı)
2. Schengen ve Champagne turu: 70 € (Kişi Başı)
3. Marken-Volendam Turu: 60 € (Kişi Başı)

Tur öncesi kayıt esnasında bu 2 paket dışında turlar seçilerek alınamaz.

DİKKAT!

Tur hizmetleri,Tursab üyesi seyahat acentaları dışında hiçbir kişi ve kurum tarafından yapılamaz. Yaşama değer veriyor, kendinizi ve sevdiklerinizi önemsiyorsanız, Özellikle sosyal medya üzerinden açılan sayfalara itibar etmeyin, mağdur olmayın!

DERNEKLER, OKULLAR, ŞİRKETLER, KİŞİLER, REHBERLER, KULÜPLER, VAKIFLAR TUR DÜZENLEYEMEZ! YASAYA AYKIRI BİR SUÇTUR!

VİDEO